Min varukorg

Stäng
Bra valt! Här är dina produkter
Fri frakt över 499 kr

Returer & Byten

RETUR OCH BYTEN
Du har rätt att returnera dina beställda produkter inom 14 dagar efter mottagandet av produkterna, förutsatt att produkten är oanvänd och i sitt ursprungliga skick. Tyvärr kan vi för närvarande inte erbjuda byten.

Vid retur kommer står du för returfrakten, och Nordic Designs återbetalar inte några leveranser eller betalningskostnader. Vid kvalitetsanspråk på grund av en skadad eller felaktig produkt kommer vi att ersätta produkten gratis eller bevilja återbetalning inklusive fraktkostnader. Vi följer svenska lagar vid återvändande och tvister.

Om du vill returnera en beställning erbjuder vi två alternativ;

  1. Du kan returnera din beställning kostnadsfritt i vår butik på Drottninggatan 7, 11151 Stockholm.
  2. Du kan mejla oss på customerservice@nordicdesigns.se för att starta returprocessen. Vi har en fast returkostnad på 69 SEK i Sverige (gäller inte möbler) och skickar en returetikett för antingen DHL-avlämning eller Postnord-avlämning. För EU-transporter har vi en fast avgift på 100 SEK för returetiketterna.

ÅTERBETALNING AV BETALNING
Vid retur kommer vi att återbetala din betalning med fraktkostnaderna som dras av enligt beskrivningen ovan. Eventuella betalningskostnader relaterade till köpet återbetalas inte. Vi återbetalar betalningen via den ursprungliga betalningsmetoden så snart vi har fått tillbaka produkten och bekräftat att den är oanvänd och i sitt ursprungliga skick detta kan ta upp till 14 dagar. När återbetalningen har gjorts från oss tar det mellan 1-4 arbetsdagar att få återbetalningen beroende på din bank och betalningsmetod.